Pezzolato

A Pezzolato SpA-t 1976-ban alapították, és termékei minőségének köszönhetően gyorsan megszerezte vezető pozícióját Európában.

A vállalat sikere lehetővé tette, hogy fokozatosan megértsék a felhasználók széles körének igényeit, a kisfelhasználóktól a nagy mezőgazdasági és erdészeti vállalatokig. Válaszul a Pezzolato SpA változatos teljesítményű és méretű gépek széles skáláját fejlesztette ki, hogy ügyfeleinek egyéni és különböző igényeknek megfelelő gépeket kínáljon.

A két gyártósor(a Greenline és a Redline), a dolgozók erőteljes hivatása, amely minden gép tervezését és kivitelezését irányítja, a vevői igényekre fordított figyelem, és a kutatási illetve fejlesztési programokba fektetett munka jelentős része a növekedésük alapja.

A jól felszerelt pótalkatrészraktár, a számítógépes rendeléskezelés, a széles körű és jól szervezett segítségnyújtási hálózat, az erőforrás-kezelés jelentős sokoldalúsága garantálja az azonnali és megbízható értékesítés utáni szolgáltatást.

Napjainkban a Pezzolato SpA 55 000 négyzetméteres gyárral (ebből 25 000 fedett) és 120 alkalmazottal képes nagy rugalmassággal működni, és garantálni tudja ügyfeleinek mind a szabványos termékeket, mind az igényeknek megfelelő módon tervezett megoldásokat. Ez csak néhány ok, ami miatt a Pezzolato az európai és a világpiac élére került.

Rendezés: