Wirex függőleges szalagfűrészek

Wirex függőleges szalagfűrészek
Rendezés:

WIREX CZP-4 SZALAGFŰRÉSZGÉP - szőnyeges behordással

Gyártó: Wirex
Wirex CZP-4 típusú függőleges négyfejes szalagfűrészgép két oldalról megvágott prizmák feldolgozására szolgál, deszkák, lamellák, lécek, de akár padlódeszkák is fűrészelhetők vele. 

WIREX CZP-2 ZM SZALAGFŰRÉSZGÉP

Gyártó: Wirex

Wirex CZP-2 / ZM a fogaskerékkel ellátott asztalhoz alkalmas, 420 mm átmérőjű fa feldolgozására. Kétoldalas expozíciós prizmákat vág, legfeljebb 400 mm szélességgel és két lángot, ami gravitációsan esik a fogadó tálcára. A vágófej billentő rendszerének használata lehetővé teszi az optimális vágási folyamatot, és minden fő napló vágásakor enyhíti a fő motorokat. Lehetőség van a fűrész automatikus, ipari változatára is, amely kiegészíti a teljes, automatikus vonalakat a kerek anyag törléséhez.

WIREX CZP-2 SZALAGFŰRÉSZGÉP

Gyártó: Wirex

Wirex CZP-2 típusú függőleges kétfejes szalagfűrészgép rövid rönkök vagy silány minőségű rönkök feldolgozására szolgál. Legfeljebb 300 mm széles, két oldalról megmunkált prizmákat gyárthatunk vele nagy mennyiségben. A behordóláncot lecserélhetjük behordószalagra, így akár egy oldalról vágott széldeszkák méretre vágását is végezhetjük vele.

Wirex CZP-3 láncos behordással

Gyártó: Wirex

Wirex CZP-3 L szalagfűrész, amely halmozott fa, vékony átmérőjű fűrészüzem és közepes méretű faanyag feldolgozására alkalmas, 550 mm átmérőig. Két, kétoldalas, 200 mm-es szélességű prizmát vág. A középső vágófej rögzítve van, a két oldalsó vágó kézzel vagy automatikusan mozgatható. A fő motorok teljesítménye 7,5 kW, de a nagyobb átmérőjű nyersanyag vágásakor javasoljuk egy 11 kW-os motor telepítését a középső fejbe.

WIREX CZP-3 SZALAGFŰRÉSZGÉP SZÁLLÍTÓSZALAGGAL

Gyártó: Wirex

Ez a gép a prizmák vágására szolgál a raklapok, foltok, négyzetek és padlólapok vágására. 500 mm-es szélességű, egyoldalas vagy kétoldalas prizmákat gyárt, max. 350 mm-es vágási távolsággal.

A láncfűrészben az övadagolót láncadagolóvá lehet cserélni, amely esetben a gép kerek fűrészáru és vékony fűrészüzemi munkához használható. Kattintson  ide  a láncfűrész változatához.

WIREX CZP-4 SZALAGFŰRÉSZGÉP - láncos behordással

Gyártó: Wirex

Wirex CZP-4 L gép alkalmas halmozott és vékony rönk feldolgozására. A központosított rönköket,  az oldalakon két lapot, vagy három prizmát vág egyidejűleg. 

A gép láncos - körmös - behordással van kialakítva, rönk adagolásához.

WIREX BIG-BAG 01 ZSÁKOS ELSZÍVÓ BERENDEZÉS FORGÁCSGYŰJTŐVEL

Gyártó: Wirex
Az üzemben nagymennyiségű forgács és nedves fűrészpor keletkezik naponta, amire egy optimális megoldást kell találni a jövőben az ügyfeleknek. Mindennapos probléma a cégek 80%-ban, hogy műszakonként többször meg kell szakítani a munkát a zsákok kiürítése miatt. A hagyományos elszívó berendezések forgácsgyűjtő zsákjai kisméretűek. Nem lehet üríteni megfelelően, sok helyet foglalnak, nincs megoldás a megfelelő tárolásra. Sok esetben a nem megfelelő tárolás balesetveszélyt és akár egy ellenőrzés során munkavédelemi bírságot is vonhat maga után. Amitől sok partnerünk is tartott.